11/10/2016

Pekka Hyysalo: Fight back - toinen mahdollisuus

Picture
En tiennyt, kuka on Pekka Hyysalo,  ennen kuin vuonna 2015 itsenäisyyspäivän tienoilla Facebook ja muu media alkoi täyttyä Hyysaloa koskevista uutisista.

Pekka Hyysalo oli 19-vuotias huippufreestylelaskija, kun tuuli tarttui häneen kesken hypyn, ja Hyysalo putosi päälleen maahan. Kypärä meni rikki. Seurauksena oli vakava aivovamma ja halvaantuminen. Pekka Hyysalon lähimuisti katosi pitkäksi aikaa. Hän saattoi katsoa Frendejä televisiosta monta kertaa peräkkäin muistamatta, että juuri katsoi kyseisen jakson. "Olen kuulemma kirjoittanut ylioppilaaksi erinomaisin arvosanoin."

Kirja Fight back - toinen mahdollisuus on sairauskertomus ja tarina toipumisesta, joka jatkuu edelleen. Se on eri tavalla luettava kirja kuin romaani. Hyysalo kirjoittaa sujuvasti, mutta teksti ei ole ammattimaista, mutta se ei olekaan tässä olennaista. - Elämä itse on ihmeellisempi kuin siitä kirjoitettu tarina. Fight back - toinen mahdollisuus on kirja nuoren miehen sinnikkyydestä, käsittämättömästä elämänvoimasta sekä perheen ja läheisten kannattelevasta rakkaudesta.

Pekka Hyysalo opetteli uudelleen puhumaan, seisomaan, kävelemään, hiihtämään ja laskemaan - tosin aluksi lastenmäessä. "Minä en ole luovuttaja. En luovuta. Ikinä."

Fight back on myös brändi, jonka avulla Pekka Hyysalo kuntouttaa itseään ja mahdollistaa myös muiden kuntoutumisen. Vaikka blogini ei olekaan kaupallinen, tämän linkin jaan: http://fightback.mycashflow.fi/

Nyt tiedän jotain Pekka Hyysalosta. Kiitos kirjasta. Voimia ja varjelusta sinulle, Pekka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti