09/11/2019

Heli Heiskanen: Herkkyyden voima - opas omannäköiseen elämään

Heli Heiskasen Herkkyyden voima on taas yksi lisä niihin voimaannuttaviin ja itseymmärrystä lisääviin teoksiin, joita olen viime aikoina lukenut. Tämän aihepiirin kirjoja lukiessa parasta on se, miten lukkiutuneet ajatuskuviot aukeavat ja alkaa ymmärtää tähänastista "vääränlaisuuttaan" uudella, hyväksyvämmällä tavalla.

Takakannen tekstiä:
"Kirjoittaja johdattaa lukijan hyvin käytännönläheisellä tavalla syventämään itsetuntemustaan sekä auttaa tunnistamaan ja purkamaan rajoittavia ja kuormittavia suojakuoria, säätelemään arjen kuormitusta ja löytämään itselleen sopivan ja tasapainoisen elämäntavan.
Kirja on suunnattu erityisherkille ihmisille ja heidän läheisilleen sekä terveys-, sosiaali-, kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille ja eri alojen esimiehille. Kirjasta on hyötyä muillekin ihmisten ymmärtämisestä kiinnostuneille." 
Onneksi ostin kirjan itselleni. Siihen on hyvä palata uudelleenkin. Parasta antia on nimenomaan sen ymmärtäminen, että isossa kriisissä ei todellakaan ollut itse syyllinen, vaan tuli väärin kohdelluksi.
          
     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti